Home > Warmtepompen Haacht & zonneboiler Haacht

Warmtepompen Haacht |Zonneboiler Haacht

Warmtepompen Haacht

Warmtepompen Haacht: een warmtepomp is een milieuvriendelijk alternatief voor elektriciteit te besparen. Een warmtepomp heeft maar voor een kwart van haar verbruik elektriciteit nodig omdat ze warmte uit de natuur (bodem, grondwater, buiten- of afvoerlucht) haalt en deze warmte in de woning afgeeft. In nieuwbouwwoningen wordt er doorgaans altijd mee gewerkt om het E-peil zo laag mogelijk te houden om tegemoet te kunnen komen aan de steeds strenger wordende energienormen die de overheid ons oplegt.

Zonneboiler Haacht

Warmtepompen i.c.m. vloerverwarming, ventilatie & zonnboiler

Zonneboiler Haacht: een zonnboiler & warmtepomp? Zo heeft u een milieuvriendelijke oplossing voor uw elektriciteit & verwarming. Maar ook in combinatie met vloerverwarming & ventilatie krijgt u extra punten voor uw E-peil doordat je de lucht kan recupereren voor naverwarming, ventilatie en het opwarmen van water.

Zoekt u naar een ervaren installateur voor warmtepompen, zonneboiler of ventilatiesystemen? 

GRATIS ADVIES

Zonder kennis van warmtepompen is het niet evident om de juiste warmtepomp te kiezen.

Uw keuze zal uiteraard afhangen van de prijs, maar ook van andere factoren zoals de soort warmtepomp (wat is het doel van de warmtepomp?) en zal deze, al dan niet gebruikt, worden in combinatie met radiatoren, vloerverwarming of ventilatie?

Contacteer ons vrijblijvend.