Home > Totaaltechnieken

Totaaltechnieken regio Aarschot & omstreken

Totaalpakket technieken voor een perfect klimaat

Bent u op zoek naar een totaalpakket van technieken om het ideale comfort in uw woning te bereiken en daarbij ook rekening te houden met het milieu? Bij ECOWA kunt u terecht voor een ruime keuze aan warmtepompen, ventilatiesystemen en sanitair.

Onze specialiteit is het afstemmen van alle technieken op elkaar om zo een perfect klimaat en comfort te bekomen. Zo zorgen wij ervoor dat uw warmtepomp, sanitair en ventilatie perfect samenwerken om het gewenste resultaat te bereiken.

Energiezuinige en fluisterstille ventilatiesystemen van topmerken

Ventilatie is een andere belangrijke factor bij het creëren van een optimaal binnenklimaat. De wet voorschrijft strenge isolatienormen voor renovatieprojecten en nieuwbouwwoningen, waardoor de lucht in zo’n woning bijna niet meer weg kan. Sinds januari 2006 is het daarom verplicht om een ventilatiesysteem te plaatsen. Bij ECOWA kunt u terecht voor de aankoop en plaatsing van verschillende ventilatiesystemen, waaronder de systemen van Zehnder en Renson.

Airconditioning plaatsen
Ventiltiesysteem C

Kies voor duurzaamheid en comfort met onze warmtepompen

Onze warmtepompen hebben een groot assortiment van verschillende soorten, waardoor we voor iedere situatie een geschikte oplossing kunnen bieden. Wilt u uw woning verwarmen zonder gas te gebruiken? Dan is een warmtepomp een prachtig alternatief voor een cv-ketel. U kunt een warmtepomp ook gebruiken in combinatie met uw cv-ketel om uw huis te verwarmen. Dit noemen we een hybride oplossing.

Bij ECOWA begrijpen we dat er niet één standaard antwoord is op de vraag welke warmtepomp voor u ideaal is en wat deze kost. Daarom bieden wij gratis advies op maat. Wij houden rekening met verschillende factoren zoals de soort warmtepomp, de oppervlakte van uw woning en het doel van de warmtepomp.

Voor al uw sanitair problemen in Aarschot en omstreken

Sanitair is de derde belangrijke pijler in ons totaalpakket. Bij ECOWA kunt u terecht voor de installatie en herstelling van al uw sanitair, groot of klein. Wij zorgen steeds voor een kwalitatieve plaatsing van uw sanitaire toestellen en materialen. U hebt bij ons altijd inspraak in het gekozen materiaal waarvoor we een zeer ruim aanbod hebben.

Vrijblijvend advies 

Bij ECOWA begrijpen we dat het kiezen van de juiste technieken voor uw woning niet evident is. Daarom bieden wij vrijblijvend advies op maat. Wij stemmen alle technieken op elkaar af om zo het perfecte binnenklimaat en comfort te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw woning duurzamer en comfortabeler kunnen maken.

Wenst u ook een warmtepomp te laten installeren door onze experts?