Home > Sanitair

Sanitair regio Aarschot & omstreken

loodgieter, sanitair installateur

Sanitair installateur of loodgieter

U kan een beroep doen op ECOWA BVBA als u op zoek bent naar een sanitair installateur of loodgieter regio Aarschot & omstreken.

Een douche, inloopdouche, lavabo, wc of kranen laten installeren? Voor elke klus, groot of klein, helpen we u met plezier verder.

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht & zoekt u een installateur voor de plaatsing van uw nieuwe badkamer? Of gaat u renoveren en wilt u een volledige badkamerrenovatie?

sanitair installatie

Sanitair installatie

Gaat u renoveren of heeft u een nieuwbouwwoning? Dan kan is het onvermijdelijk dat u nood zult hebben aan een goede & betaalbare sanitair installateur voor de plaatsing & installatie van al uw technisch sanitair zoals o.a. afvoerleidingen, leidingsystemen, drukverminderaars, filters, thermostatische kranen, …

Wij zorgen steeds voor een kwalitatieve plaatsing van uw sanitaire toestellen en materialen. U hebt bij ons altijd inspraak in het gekozen materiaal waarvoor we een zeer ruim aanbod hebben.

sanitair, loodgieter

Sanitair herstellingen

Behalve voor ontstoppingen, kan u bij ons voor terecht voor al uw sanitair herstellingen in regio Aarschot & omstreken.

Is uw WC bril kapot? Komt er alleen maar koud water meer uit de kranen? Is uw douche kapot? Is er een probleem met uw thermostaat?