Home > Ventilatie

Ventilatie regio Aarschot & omstreken

Waarom heb je een goed ventilatiesysteem nodig? De wet voorschrijft strenge isolatienormen voor renovatieprojecten en nieuwbouwwoningen waardoor de lucht in zo’n woning bijna niet meer weg kan. Dit heeft als nadeel dat de lucht in de woning ongezond wordt. Sinds januari 2006 is het daarom verplicht om een ventilatiesysteem te plaatsen.

ventilatie

Installateur ventilatiesysteem

Ongezonde lucht in uw woning zorgt voor schimmel, bacteriën en virussen. Voor een optimale luchtkwaliteit te garanderen is het een vereiste dat het ventilatiesysteem correct wordt geplaatst. Laat daarom uw ventilatiesysteem plaatsen door een ervaren installateur.

U kan op ECOWA BVBA rekenen voor de aankoop van een ventilatiesysteem (geen verplichting om dit via ons te doen) en voor een kwaliteitsvolle & correcte plaatsing.

Ventilatiesysteem i.c.m. een warmtepomp?

Ventilatie in combinatie met een warmtepomp kan zeker. Bij nieuwbouwwoningen of renovaties zal dit je E-peil extra verlagen en uiteraard zal u dit ook voelen op uw energiefactuur.

Bent u een handige harry?

Als u een handige harry bent, kunnen wij u ook begeleiden bij het plaatsen van een ventilatiesysteem. De hulp van een installateur komt toch altijd van pas omdat,  hoe goed het ventilatiesysteem ook is, bij een slechte plaatsing werkt het niet naar behoren.

Daarnaast willen we u ook benadrukken dat de inregeling en eindcontrole toch wel echt iets is voor een installateur.

Advies op maat

Het is allemaal nog wat veel als u er niet dagdagelijks mee bezig bent. Dat begrijpen we en we nemen dan ook graag de tijd om u vrijblijvend te adviseren naargelang uw situatie en budget. U krijgt vervolgens een vrijblijvende offerte op maat.

Ventilatiesystemen van Zender

Kies voor een gezond en comfortabel binnenklimaat met de ventilatiesystemen van Zehnder. Onze oplossingen zorgen voor een constante aanvoer van verse lucht en afvoer van gebruikte lucht, wat resulteert in een gezond en comfortabel binnenklimaat. Bovendien zijn onze ventilatiesystemen energie-efficiënt en klimaatvriendelijk, zodat je niet alleen geniet van een optimaal binnenklimaat, maar ook bijdraagt aan een duurzame toekomst.

Bij Ecowa zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van ventilatiesystemen van Zehnder. Onze ervaren installateurs helpen je graag bij het kiezen van het juiste systeem voor jouw woning of bedrijfspand. Zo ben je verzekerd van een gezond en comfortabel binnenklimaat en een duurzame toekomst. Kies voor Zehnder en ervaar het verschil.

Zender Ventilatiesysteem

Ventilatiesysteem C en D van Vasco

Bij Ecowa bieden we de hoogwaardige ventilatiesystemen van Vasco aan. Deze systemen zijn het resultaat van jarenlange studie en ontwikkeling en bieden een optimale regeling van de luchtkwaliteit in elke woon- en werkruimte. Vasco biedt twee complete ventilatiesystemen, systeem C en D, die fluisterstil zijn en garant staan voor maximale energiebesparing.

Met het Vasco ventilatiesysteem C ben je verzekerd van een natuurlijke toevoer van verse lucht en een gecontroleerde afvoer van vervuilde lucht. Het systeem D zorgt voor een volledig gecontroleerd ventilatiesysteem met een warmteterugwinningssysteem voor een nog efficiëntere werking. Beide systemen zijn fluisterstil en dragen bij aan een gezond en comfortabel binnenklimaat.

11ve00044

Ventilatiesysteem C+ van Renson

Kies voor een natuurlijke luchttoevoer met het ventilatiesysteem C+ van Renson. Dit slimme vraaggestuurde ventilatiesysteem past zich volledig aan naar jouw behoeften en activiteiten in huis. Sensoren meten continu de luchtkwaliteit en passen de ventilatie automatisch aan op basis van de activiteit in de desbetreffende ruimte. Zo ben je verzekerd van een gezond en comfortabel binnenklimaat op maat.

Voor de natuurlijke toevoer van verse lucht kan je rekenen op de raamventilatieroosters in de droge ruimtes van je woning. Zo creëer je een natuurlijke luchtstroom en geniet je van een gezond binnenklimaat zonder onnodig energieverbruik.

Ventiltiesysteem C