Home > Verwarming

Centrale verwarming regio Aarschot & omstreken

Herstellingen

U kan bij ECOWA BVBA in Aarschot & omstreken terecht voor de herstelling van uw centrale verwarming, van alle reguliere toestellen en merken op gas, zoals gaskachels, boilers & condensatieketels.

Onderhoud

Heeft u een toestel op gas, zoals een boiler of CV ketel, dat een wettelijk onderhoud nodig heeft? Als erkend gasinstallateur voeren wij dit uit en leveren u een geldig keuringsattest af. Zie hiernaast onze certificaten.

Lees hier meer over de wettelijke richtlijnen omtrent verplicht onderhoud van uw verwarming.

Plaatsing gasinstallaties bij nieuwbouw & renovatie

Wij staan garant voor een kwalitatieve plaatsing van uw centrale verwarming op gasverwarming (aardgas, propaan en butaan) en bijhorende toestellen zoals uw radiatoren, thermostaat, elektrische verwarming, …

CV ketel kopen

Uiteraard kan u bij ons terecht voor de aankoop, plaatsing en na-service van een nieuwe CV ketel.

Hernieuwbare energie

U kan bij ons ook terecht voor hernieuwbare energie: warmtepompen (al dan niet in combinatie met zonnepanelen, ventilatie en/of vloerverwarming), vloerverwarming en ventilatie.

Professioneel onderhoud voor elke type verwarmingsinstallatie

Bij Ecowa bieden we professioneel onderhoud aan voor zowel aardgas- als stookolie-installaties. Onze ervaren technici voeren een grondige controle uit en zorgen voor de nodige reparaties en reinigingen. Zo ben je verzekerd van een veilige, efficiënte en duurzame verwarmingsinstallatie. Contacteer ons voor meer informatie en een afspraak.

Ecowa: jouw partner voor veilige, efficiënte en duurzame verwarming

Zowel aardgas als stookolie zijn populaire brandstoffen die veelvuldig gebruikt worden in Belgische huishoudens. Het is belangrijk om regelmatig onderhoud te laten uitvoeren aan je verwarmingsinstallatie om deze in optimale staat te houden en problemen te voorkomen.

centrale verwarming

Houd je aardgasinstallatie in topconditie met regelmatig onderhoud

Bij aardgasinstallaties is het wettelijk verplicht om een jaarlijks onderhoud uit te laten voeren. Tijdens dit onderhoud wordt je installatie gecontroleerd op eventuele defecten en worden de nodige reparaties uitgevoerd om deze weer optimaal te laten functioneren. Daarnaast zorgt een regelmatig onderhoud voor een hogere efficiëntie en een lager energieverbruik, waardoor je bespaart op je energiekosten.

Voorkom problemen en verleng de levensduur van je stookolie-installatie met regelmatig onderhoud

Ook bij stookolie-installaties is een jaarlijks onderhoud aangeraden. Hierbij wordt de installatie gecontroleerd en gereinigd, waardoor deze optimaal blijft functioneren en een lange levensduur heeft. Daarnaast zorgt regelmatig onderhoud voor een efficiëntere verbranding en dus een lager energieverbruik.