Home > Vloerverwarming Mechelen

Vloerverwarming Mechelen

Elektrische vloerverwarming Mechelen

Vloerverwarming Mechelen: op enkele jaren tijd is vloerverwarming een volwaardig alternatief geworden voor klassieke verwarming met radiatoren. Het is niet alleen esthetisch, maar het zorgt ook voor een betere verdeling van de warmte in de woning waardoor de temperaturen in huis aangenamer zijn.

Installateur vloerverwarming Mechelen

Op zoek naar een installateur? Dan moet u bij ECOWA zijn. Door onze ruime ervaring als installateur weten wij perfect wat de aandachtspunten zijn bij elk project.

Vloerverwarming is aansluitbaar op een gas-, een stookolie- of een warmtepompinstallatie.

Voordelen vloerverwarming regio Mechelen:

20% minder verbruik

Vloerverwarming in uw woning te Mechelen levert gemiddeld 20% besparing op uw verbruik omdat de CV ketel geen hoge temperaturen moet voorzien.

Meer ruimte in de woning

Doordat de vloerverwarming is weggewerkt in de vloer is er meer ruimte beschikbaar in de woning. Het is dus niet alleen aangenamer, het ziet er ook beter uit. De grote spreiding onder het vloeroppervlak voorkomt ook stofverplaatsing.

Verlaging van het E-peil

Door vloerverwarming te plaatsen in woning in Mechelen, zal u een aantal punten winnen om uw E-peil zo laag mogelijk te houden. Wil je echt toewerken naar een optimale energiezuinige woning? Dan kan u uw vloerverwarming combineren met een warmtepomp.

vloerverwarming
vloerverwarming